Mycket pengar

Ridskola tvingas betala skadestånd

03 januari 2012

Världen  Ceri Tonkinson har nyligen fått drygt 400 000 kronor i ersättning av en brittisk ridskola, då en av ridskolans anställda orsakade en ridolycka där Tonkinson fick frakturer på ryggen och bäckenet

Ceri Tonkinson var ute och red på en unghäst i en park i närheten av Cardiff i Storbritannien i juli 2007. Plötsligt kom Stephen Davies, som var anställd på en ridskola i närheten, upp på en häst bakom henne. Tonkinson bad honom då att vänta men Davies red förbi, vilket fick Tonkinsons häst att stegra. Kvinnan föll till marken och fick frakturer på ryggen och bäckenet.

En domstol i Cardiff dömer nu ridskolan att betala kvinnan 37 000 pund - drygt 400 000 kronor - som kompensation för skadorna som deras anställde orsakat.

Länken: http://www.tidningenridsport.se/Nyheter/Varlden/2012/1/Ryttare-fick-ersattning-for-ridolycka/

Stackars hon Ceri, måste vara hemskt.. Men tänk så hemskt det skulle vara ifall man hade en ridskola och så är en av anställda så dum så h*n gör nått sånt, och då måste man betala otroligt mkt pengar, för egentligen en annans misstag.. Jag hade varit otroligt otroligt förbannad, eller säkert hade alla varit det.

// Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0