Känslor

Att förstå sig på sina känslor är inte så lätt.
Jag har inte förstått att Emil betytt så mkt för mig som han gör. Han är så fin i mina ögon, eller det är han ju i allas ögon. Men det är något som gjort att han blivit så speciell. Det har klickat mellan oss, vi har verkligen våra sämre och bätre dagar. Men fast det går dåligt så blir jag inte sur, som man ibland blir. Emil fixar mig glad på nått annat vis. Jag kan stå fast hur länge och pilla på honom som en liten flicka på ridskolan som bara läängtar efter att få röra en häst. Och bli överlycklig över att han bara kommer imot mig då jag hämtar han ur hagen. Jag blir överlycklig då han fölger mig som en hund fri i hagen.
Han betyder för mig <3



// Sara


Vill ha!!

Jag måste bara göra ett kort inlägg här nu. :D Jag vill såååå mkt ha denna GPA hjälm. :) Det blir vell att önska sig den till julklapp eller så måste jag spara till den... Men jag ska ha den! ;)




// Anna


Emil

Imr ska jag rida Emil igen. Suuuper länge sedan sist känns det som. Och ganska länge sedan är det ju. :) Men jag ska kanske först till stan får se hur det blir med det. Jag tänkte visa lie bilder på mig och Emil under vår tid tillsammans. :)


Emil & jag i Karleby i somars. :')


Samma tävling






Jag älskar denhär bilden. :)


Den allra första bilden jag har på Emil :)


Första dagen. :)


Innan min och Emils första tävling :)


Hehhe... På tävlings platsen :)


Hihi.. :D

På banan :)


Dressyrtävling där vi fick 66.08%

// Sara


Rida, Rida, Rida

Det är vad jag har gjort idag. Ridit och ridit och ridit lite till... :) Eftersom det var så dåligt väder så hade jag inte någon lektion åt min lilla elev idag. Dessutom var min lillsyrra  på "jag tänker inte"-humör så hon red inget heller. Suck... Alla ni som har småsyskon vet säkert vad jag menar, sjukt jobbigt ibland... Så det blev jag som fick rida alla tre hästarna, fastän jag är alldeles för stor åt Frida (shettisen). :/ Men Mir var riktigt duktig idag <3 så det piggade upp mitt humör lite grann. :)
Och hur det gick med Mindy så behöver vi ju inte prata om....


Mir & jag hemma på ridplanen. :)
Ursäkta den dåliga kvaliten men bilden är åtminstånde nyligen tagen...

// Anna

Jobba

Jobbar ni för att få ihop pengar till sådant ni behöver, eller snarare vill ha innom häst sport? Jag själv jobbar på söndagar i ishallen och får 20 e för det, och jag kan säga att jag sitter där väldigt länge... 20e ( dvs ca 200 kr) är inte något riktigt bra betalt, men inte gör man ju så mkt på söndaskvällarna så det är ju iaf en bra tid. Så jag får alltså ihop tjänat cirka 80 e i månaden. Hittills så har jag köpt en kingsland stallsjacka för ett bra reapris. Den är en aning stor men den duger och på vintern får man mycket kläder under den.

Denna men i färgen svart.

Just nu håller jag på och sparar ihop till ett par nya ridbyxor, jag har hittills haft så att jag köpt ett par nya i året, eftersom jag har 1 par som inte är så slitna änn. Fast jag använt dem vääldigt ofta hela året. Men t.ex. tävlingsridbyxor har jag inte räknat in.. Men just nu har jag kommit in i en sådan "dvala" där jag bara vill ha och vill ha. :P Så jag tror nog det blir fler nu..
Dessa två par har jag kikat mig in på:


Men jag tkr inte det här andra paret är lika snygga bakifrån, eftersom jag inte riktigt gillar fickorna. De röda är så coola på nått vis fast de inte egentligen är så snygga, färgen ser lite urtvättad ut. De ligger ungefär i samma prisklass. Vilka gillar ni mer? :)
// Sara


Ridbyxor

Jag skulle verkligen behöva nya ridbyxor... Men jag har det problemet med ridbyxor att nästan alla är för breda eller för korta. :(

Men domhär ridbyxorna tycker jag är snygga, (även i andra färger). :) Har dock inte hittat dom i någon affär så jag har inte kunnat testa dom och vet inte hur dom skulle sitta...





Någon som har eller har provat dessa ridbyxor och vet om dom är smala, långa eller breda, bra kvalite osv?
Kommentera gärna isf. (:

// Anna

Chill dag

Idag har ja verkligen bara latat mej. ;) Inte ens ridit har jag. Nästan så jag får lite dåligt samvete... :D Nejj, nångång måste man ju tänka på sig själv också och inte bara på hästarna. (:
I morgon har jag ridlektion åt en liten gullig tjej som brukar ta lektion för mig en gång i veckan. Tjejjen är ganska rädd av sig och är lite osäker då hon rider men det blir bättre och bättre! :)
På torsdag har jag själv hopplektion med Mir. Jag var med Mir i helgen (lördag, söndag) på träningar till ett ställe lite längre bort så vi sov över där. Lehtimäki heter stället om någon vet var det är! Tur att Mir är trivs med att sova i andra stall och klarar sig utan sina tjejjkompisar ett par dagar. (:


Mir och jag som myser i transporten före en liten träningstävling. :)



Jag ber om ursäkt men jag måste verkligen skärpa mig och börja fota mera, för nu just har jag nästan bara bilder från i somras...

// Anna

Julklappslista

Här har jag satt ihop de bilder som jag mest vill ha till julklapp. Trean är den som jag minnst vill ha, för jag tror inte jag får så mycket annat änn hjälmen och västen eftersom de är så dyra bådatvå.


Hjälmen och västen är alltå det jag vill ha och behöver mest. Tröjjan skulle nog mest vara mysig att ha, också till tävling osv. :)

// Sara


Ingen ridning

Det blir ingen ridning för mig idag. Jag måste sy klänningen till skolbalen, eftesom inte mamma och jag hittade någon igår då vi var i stan. Färgerna på tyget är fula, men det fanns inga bätre.. Just nu håller jag på och "går in" mina nya skor som jag ska ha på balen.. Efter 40 minuter är mina fötter helt döda. :P

Jag tänkte också senare visa min julklapps lista på de saker jag verkligen behöver. :)


En bild på grannens katt som jag tog i höst. :)

// Sara


Suck...

Jag hatar verkligen dethär vädret som det är just nu... Minusgrader och kallt men ingen snö. Det är värdelöst att rida nu då underlaget är skarpt och gropigt och det inte finns något snölager på. :( Men aja, nu ska jag inte klaga :)

Får bara hoppas på enadera snö (mycket :D) eller plusgrader... Vilket tycker ni är bäst, snö eller inte? :)

Här kommer en bild på Frida från förra vintern. URSÖÖT eller
hur? ;)


// Anna

Anna Brunell

Nu är det min tur att berätta lite om mej. :) Jag är en glad tjejj som oxå är 14 år och bor i Finland. Jag har tre hästar här hemma på gården. :) Mindy (korsningsponny), Frida (shettlandsponny) och Mir som är ett halvblod.
Med Mir tävlar jag mest i hoppning men även dressyr lite då och då. :) Jag har i år tävlat på regionnivå, men nästa säsong så satsar vi på nationell nivå. 
Mindy har jag tävlat lite grann i somras i låga klasser på klubbnivå p.g.a en skada.
Frida så rider och tävlar min lillasyster mest med. :)

Som Sara sade så kommer vi mest att skriiva om hästar och ridning i bloggen men även annat! :) Jag hoppas att ni kommer att gilla vår blogg :D

Här kommer lite bilder på mig och mina hästar! (:


Frida tjejjen & jag i somras :)
Frida tjejjen & jag i somras :)


Jag & Mindy efter en tävling i somras.
Tävlingen slutade med en 2:a och en 1:a plats :)


Mir & jag :) även denna bild från i somras.






Sara Forsberg

Hej, nu tänkte jag skriva lite om mig själv så ni vet vem jag är. Jag heter Sara Forsberg är 14 år och har haft bloggen Forsbacka.blogg.se som jag nu lagt ner för att satsa allt på denna bloggen som jag driver tillsammans med Anna. :) Jag rider förtillfället en/två överstora shetlandsponnyer men vi håller på och söker foderponny/mindre häst att tävla med i regionklasser 2012 säsongen. Emil som jag rider mest är en riktigt fin ponny som lär sig snabbt!
I bloggen skriver jag mest om min ridning, för tillfället också hur det går till då vi söker foderponny. Jag är också mycket intresserad av fotografering och fotar riktigt mycket. Har en Canon EOS 1000d + objektiv EFS 18-130 mm som är riktigt bra!
Jag bor i Finland precis som Anna och trivs värdens bäst här! Bjuder på lite bilder på mig och min ridning.


Jag och Emil i sommar på dressyrtävling. Resultatet blev 66.08% den gången och vinst. :)

Jag och Valtsu på Maskeradhopptävling i sommar, ifall jag inte minns helt fel så kom vi på femte plats. :)

Bild från riding class svår i sommar. :) Med Emil

Bild efter en tävling med Valtsu i höst, nöjda & trötta. <3

// Sara


FSekipagen.blogg.se

Välkomna till Annas & Saras hästblogg. Hoppas ni kmr trivas och hitta något kul att läsa i bloggen. :) Presentationer osv kmr strax att dyka upp. =)


Hihi.. Duktigt med i pratet..


RSS 2.0